Våre kjerneverdier

Vi er der for deg

Vi er ikke den eneste leverandøren innen segmentet for elektrisk husholdningsutstyr. Vi er klar over det. Men det som gjør oss unike, er vår personlige oppmerksomhet, at vi lager løsninger som passer til din situasjon og vår drivkraft for å alltid bli bedre og å gjøre ting bedre. Sammen med deg er vi koblingen fra leverandør til sluttbruker. Med det ekstra steget vi vil ta for deg, ønsker vi å gjøre veien mot kundene dine mye enklere. Vi har alltid følgende fire kjerneverdier i tankene.

Partnerskap som grunnlag

Vi er en kobling mellom produsenter, leverandører og forhandlere. I midten av distribusjonskjeden. Vi velger våre partnere, som f.eks. leverandører og produsenter, basert på pålitelighet, kvalitet og service og skape gode partnerskap. Du er også en partner for oss. Vi vil gjerne hjelpe deg å finne de best egnede løsningene for deg og din bedrift. Sammen med deg vil vi få mest mulig ut av den. Derfor kan du forvente høykvalitets produkter og service fra oss.

Din tilbehørsspesialist

Vi hjelper deg gjerne i og rundt bedriften din. Vi bidrar gjerne til å finne ut hvordan du kan øke salget av tilbehørsdeler og dermed øke marginen din. En av våre løsninger: Presentasjon ved hjelp av våre butikkonsepter. Du får alltid et konsept som er optimalt. På denne måten ønsker vi å dele vår kunnskap og ekspertise innen salg av tilbehørsdeler. Som din tilbehørsspesialist hjelper vi deg til å velge de beste produktene med høyest omsetningshastighet og attraktive marginer. Alt dette med det ultimate målet om å avlaste og støtte deg der du trenger det.

Vår kunnskap, din fordel

Man oppnår de beste resultatene ved å arbeide sammen. Som partner ønsker vi å bygge sammen med deg for å skape en lysere fremtid. En fremtid som hele tiden er i bevegelse. For å være godt forberedt tilpasser vi oss og responderer på endringer i markedet. Vi vil gjerne dele denne markedskunnskapen, kunnskap om salg, trender og effektivitet med deg. Fordi kunnskap fører til suksess. Bare ved å dele vår suksess med hverandre, kan vi nå vårt felles mål; optimal effektivisering av tilbehøret for deres virksomhet.

Personlig oppmerksomhet

For å kunne gi deg den beste støtten, vil vi gjerne bli kjent med deg og din bedrift først. Ved å sitte "ved bordet" sammen, vil vi søke etter de beste løsningene. Vi tror at personlig oppmerksomhet er avgjørende. Derfor er vår entusiastiske og dedikerte stab alltid der for deg. Våre tilbehør spesialister er glade for å hjelpe deg, enten via telefon eller i butikken. Alt dette for å gi deg det beste rådet. Vi går gladelig en ekstra mil.