Customer Service

Personlig oppmerksomhet

For å kunne gi deg den optimale støtte, vil vi gjerne bli kjent med deg først. Kontakten med dere er en viktig faktor for oss. Erfaring har lært oss at personlig kontakt bidrar til et bedre forhold. Derfor vår entusiastiske og engasjerte medarbeidere er alltid der for deg. Vår kundeservice ansatte er glade for å svare på dine telefonsamtaler og våre selgere er i stand til å besøke deg. Alt for å gi deg de beste rådene. Vi liker gjerne å gå en ekstra mil. Våre ansatte er der for deg!

Vi er alltid tilgjengelig!

Vi er  alltid tilgjengelig, takket være vår webshop og e-post. Men som en ekstra service; vår kundeservice er til stede i kontortiden for å svare på dine spørsmål. De vil hjelpe deg med å finne de riktige artikler, produktinformasjon, og interessante tilbud som kan være aktuell for deg.

Våre selgere vil gi råd og støtte deg til å velge riktig sortiment, og vi tror at sammen med deg vil vi hjelpe deg å generere mer trafikk i butikken din.

Vi utvikler sammen med deg

Selv om du allerede har vært kunde hos oss i mange år, vil vi gi aktivt støtte og råd. Med periodiske besøk fra våre selgere er vi alltid på jakt etter de beste løsninger og tilpasninger for din butikk. Alltid de riktige løsningene som passer for deg som kunde. Det er det som gjør oss til partnere.

Fyll ut kontaktskjemaet vvårt hvis du har spørsmål, hvis du ønsker at vi skal ringe tilbake eller hvis du ønsker å dele idéer eller annet med oss. Ønsker du å kontakte oss direkte? Du kan det. Ring oss eller send oss en e-post! Vi hjelper deg gjerne.

Kontakt våre tilbehør spesialister:

E-post til scanor@scanor.no