Tørketrommelballer: fordelene

Det finnes forskjellige typer Scanpart tørkekuler tilgjengelig, inkludert en plast- og en ullversjon. Tørkekulene tilsettes ganske enkelt tøyet og kan brukes flere ganger, men hva er egentlig fordelene med dette miljøvennlige produktet?

Det finnes forskjellige typer Scanpart tørkekuler tilgjengelig, inkludert en plast- og en ullversjon. De gir mange fordeler, og det er derfor Scanpart tørketrommel er så populært. Tørkekulene tilsettes ganske enkelt tøyet og kan brukes flere ganger, men hva er egentlig fordelene med dette miljøvennlige produktet?

#1 Erstatning for tøymykner

Først av alt er tørketrommel en erstatning for tøymykner. Tørkekulene er en naturlig måte å myke opp stoffer uten å tilsette skadelige kjemikalier. Bedre for klærne og lommeboken!

#2 Rynkefritt og ikke lenger statisk tøy

Tørkekulene sørger ikke bare for at tøyet blir mykt og smidig, men sørger også for rynkefritt tøy som ikke lenger er statisk. I tillegg forhindrer tørkekuler lodannelse og kan brukes i alle typer og merker tørketromler.

#3 Forkortet tørketid og energisparing

Tørketrommelballer forkorter tørketiden til tøyet med 25 %. Dette er fordi tørkekuler sørger for at den varme luften fordeles mer effektivt i maskinen. Dette betyr at du ikke bare sparer tid, men også energi og dermed penger.

#4 Miljøvennlig

Tørketrommelballer bidrar til et bedre miljø ved å unngå tøymykner og spare energi. Scanparts sortiment inkluderer også ulltørkekuler laget av 100 % saueull, som er et økologisk alternativ til tørkekuler i plast. Ikke bare selve produktet, men også emballasjen, kan resirkuleres. I tillegg produserer ulltørkekuler mindre støy enn tørkekuler av plast.

Vis alle nyheter