Spar plass med Scanpart mellomrammer

Praktisk, ergonomisk og plassbesparende : vi snakker selvfølgelig om Scanpart vaskemaskin mellomrammer. Disse praktiske avstandsstykkene gjør det enkelt å plassere en tørketrommel på en vaskemaskin og sparer plass! Du kan lese her hvordan disse stablesettene fungerer og hva fordelene er.

Hvordan fungerer et mellomstykke for vaskemaskin og tørketrommel?

Heldigvis er en vaskemaskin mellomramme veldig enkel å montere. Du plasserer ganske enkelt rammen på vaskemaskinen din, og du kan um

iddelbart sette opp tørketrommelen her. Ekstra feste med spennstroppen på siden av rammen sikrer en sikker og solid konstruksjon, slik at tørketrommelen ikke kan falle av vaskemaskinen under sentrifugeringen.‚Äč

Fordelene med vaskemaskin mellomrammer

#1 Spar plass
Ikke alle har nok plass på badet eller vaskerommet. Heldigvis tilbyr det mellomliggende rammeverket en løsning. Med dette stablesettet kan du enkelt plassere tørketrommelen på vaskemaskinen, og spare deg for mye plass.

#2 Ergonomisk arbeidshøyde
Der man tidligere måtte bøye seg mye ned for å ta tøyet ut av tørketrommelen, hører dette fortiden til med en hendig forlengelsesramme. Mellomrammer sikrer at arbeidet kan utføres i ergonomisk arbeidshøyde. Montering av den universelle mellomrammen krever også liten fysisk anstrengelse, noe som gjør det enkelt å plassere tørketrommelen på vaskemaskinen.

#3 Praktisk utforming av vaskerommet ditt
Ved å bruke en mellomramme ved montering av tørketrommel og vaskemaskin sparer du mye plass. I tillegg kan du med denne hendige hjelpen velge en praktisk planløsning av vaskerommet ditt. Det er god plass til for eksempel skittentøyskurver eller strykebrett!

Ulike typer mellomrammer

Det finnes ulike typer Scanpart mellomrammer tilgjengelig. Hver med forskjellige spesifikasjoner og formål. De er listet opp nedenfor:

#1 Grunnmellomramme Grunnmellomrammen
er Scanparts innstegsmodell og tilgjengelig i en normal og en kompakt modell. Vaskemaskin-mellomstykket er universelt egnet for nesten alle vaskemaskiner og merker med en bredde på 60 cm. Merk: denne modellen er ikke egnet for tørketromler der filterdøren eller vannoppsamlingsbrettet er nederst. Det samme gjelder for avrundede vaskemaskiner eller maskiner hvor vaskemiddelskuffen er for nær toppen.

#2 Mellomramme med benkeplate
Den utvidede versjonen av mellomrammen er utstyrt med en hendig uttrekkbar benkeplate slik at tøy kan sorteres på benkeplaten. En skittentøyskurv med opptil 20 kg tøy kan også legges på den uten problemer. Mellomrammen egner seg også for vaskemaskiner med avrundede hjørner. Stablesettene med benkeplate kommer i en vanlig versjon og en versjon som passer for varmepumpetørkere.

#3 Mellomrammer for varmepumpetørkere
På grunn av forsterket stabilitet og en rammebredde på 5 cm er denne typen mellomramme ideelt egnet for blant annet tyngre varmepumpetørkere. Den forsterkede versjonen har rektangulære metallrørprofiler, en L-profil bak og en trapesprofil foran. Toppmodellen kommer også med en monteringsstropp, slik at begge enhetene passer tett sammen som en enhet.

Praktisk: alle Scanpart mellomstykker kan monteres uten verktøy!

#4 Svarte mellomrammer
Flere og flere merker introduserer svarte vaskemaskiner og tørketromler. For å gjøre dette om til en vaskemaskin-tørketrommel er en svart avstandsholder selvfølgelig det beste alternativet.

Et "must" for designentusiaster som ikke er fornøyd med tradisjonell hvit.

Vis alle nyheter