Bli kjent med den praktiske CleanBag søkesiden vår

April 2016

I 30 år har vi hatt vår egen merkevare CleanBag. I alle disse årene har vi sett mange støvsugerposer komme og gå. Mange merker har redusert sitt spekter av støvsugerposer, mens utvalgt av CleanBag består fortsatt av mer enn 200 forskjellige støvposer! Vi har poser for eldre typer og de mindre kjente støvsugemerkene. 

Med en optimal passform og en veldig god filterytelse, er våre støvsugerposer av samme kvalitet som originale støvposer for kjente merkevarer. I dag er mange støvposer fremstilt av mikromateriale, som tilpasser seg lett til formen av støvsugeren i poserommet. På grunn av den spesielle fiberstrukturen, og den unike kombinasjonen av forskjellige lag, filtrerer micromaterialet betydelig mer av de fine partiklene. Videre holder microfleece materialet på allergier, i form av pollen, soppsporer, middavføring og bakterier, sikkert i posen. I tillegg er graden av filtrering av ikke mindre enn 99,5%. For å sikre best mulig kvalitet, er støvsugerposene testet av det uavhengige testinstituttet TÜV i Tyskland.



For å gjøre det enda enklere å finne riktig støvpose, har vi lansert en hendig søkeside på den fornyede nettsiden til CleanBag. Basert på merkevare, serie og / eller modell, vil den riktige støvsugerposen lett bli funnet på noen få trinn. I tillegg til praktisk søkehjelp, inneholder CleanBag nettstedet også noen tips om hvordan holde støvsugeren i god stand. Med andre ord vil den fornyede CleanBag nettsiden hjelpe deg videre.

Sjekk www.cleanbag.no for mer informasjon.
 

Vis alle nyheter